Hogyan égessük el megfelelően a WoodWick gyertyákat

A gyertyagyújtás nem tudomány. De a WoodWick nem akármilyen gyertya. Egyedülállóak, kiváló minőségű viaszokból készülnek, átlátszó fúvott üvegből és természetes fából készült kanóccal. A WoodWick gyertyák varázslatosak, így megfelelő égésükben is van egy kis varázslat. Amikor helyesen "kiejted", megkapod, amit akarsz - egyedülálló, harmonikus illatokkal teli légkör a kandallóban ropogó tűz hangjára.

svíčka WoodWick

Mielőtt meggyújtaná a WoodWick gyertyát, ne feledje, hogy a fából készült kanóc kissé eltér a szokásos pamuttól. A fának csak meg kell világítania az egyik végén, majd a láng elterjed, és a kanóc repedezni kezd.

Hagyja a gyertyát égni, amíg a viasz fel nem oldódik az üvegtartály minden oldalán. Körülbelül 30 percet vesz igénybe, legfeljebb egy óra, az üveg méretétől és alakjától függően. A viasz nem marad meg a széleken, és nem jön létre úgynevezett alagút.

A láng magassága változhat, de nem kell aggódnia - még egy kicsi láng is ég, amely tűnhet égni. Ha a gyertya füstölni kezd, vagy a láng 4 cm-re növekszik, javasoljuk, hogy fújja ki a gyertyát, hagyja lehűlni, és a kanócot 0,3-0,6 mm-re rövidítse.

Soha ne mozgassa a gyertyát égés közben, mert a viasz forró, és a kanóc könnyen belefulladhat. Ne tegye ki huzatnak, ne hagyja nyitott ablak, ventilátor vagy légkondicionáló közelében. Az ideális hely az égéshez egy sík, hőálló felület, és egy fából készült dekoratív gyertyafedél használható alapként, amely ehhez igazodik.


svíčky WoodWick

 

Amint eloltja a gyertyát, a viasz újra megkeményedik, és megvárja, amíg újra vágyakozik az aromájára. Ha azonban az utolsó 1 cm viasz van az alján, ne gyújtsa meg újra a gyertyát. Az Ön biztonsága érdekében a WoodWicket arra készítik, hogy magától kialudjon, amint az alsó része megközelíti.

Most már csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő illatot, és e néhány apró tipp segítségével élvezze a WoodWick gyertyákkal való, megfelelően égő és pattogó megtévesztést, amely elvarázsol majd mindenkit, aki meglátogat.


WoodWick Oudwood