Angyal a talapzaton 28cm x 20cm x 13,5cm

-14%
18 points a hűségrendszerhez

A termék poliresinből készült. More

Termékkód: P02114Szallitas es arlista

Standard ár 8 610 Ft. Ön spórol 14% (1 190 Ft) 7 420 Ft

raktáron - A termék raktáron van. A szállítási idő körülbelül 5 munkanap.
db

A termék poliresinből készült. More

Termékkód: P02114Szallitas es arlista

A Polyresin egy olyan típusú gyanta, amely könnyen hőformázható, de hidegen nagyon ellenáll a mechanikai sérüléseknek és az időjárás viszontagságainak. Ezért ott használják, ahol időjárásállóságra van szükség, vagy például nedves környezetben. Az ebből származó termékek gyakran megtalálhatók a fürdőszobákban (fürdőszobai kiegészítők), a WC -kben (WC -deszkák, ...) vagy a kertben (virágcserepek, szökőkutak, szobrok, ...). Szuvenírek vagy szent tárgyak készítésére is használják.

Az öntés során akár apró részletek is létrejöhetnek, ezért a fát, homokkövet és más strukturált felületeket gyakran utánozzák ezzel a gyantával. A vakolattal ellentétben lehetővé teszi a szobrászok számára, hogy részleteket készítsenek a kis termékeken, ezért népszerűsége még mindig növekszik.

Az alabástrit (kőporos poli -gyanta) nevű kezelés során klasszikus faragásra is lehetőség nyílik. Ahogy a neve is sugallja, ez az anyag fehér és utánozza a márványt.

A poligyantát melegen lehet festeni, majd a terméket megfestik, és a felülete fényes. Hideg festéssel gyakorlatilag bármilyen megjelenés érhető el, beleértve a fémutánzatot is.

Paraméterek
szín Grey
Anyag Polyresin